Skip to content

Ny vecka på ingång!

Då var det dags för en ny vecka efter en mycket intensiv sådan. Jag tror nog att vi båda känner oss helt slut efter helgens tävlingar och att inte ha fått något ledigt alls, men vardagen flyter ju på som vanligt trots det. Nu ser vi fram emot att rida hästarna hela veckan eftersom alla utom Boppen har tagit det lugnt i helgen 🙂

Som tur är så har vi inte så mycket planerat för den här veckan, utan kalendern är ganska tom förutom det vardagliga jobbet. Nästa vecka har vi betydligt fler grejer inplanerade som kommer ta tid, så denna vecka ska vi passa på att jobba av nödvändigheter!

Vi har dessutom öppen bana på ridklubben nu, då tävlingsbanan står kvar i en vecka, så vi ska passa på att åka dit med hästarna. Det ska bli så kul! Sen ska vi filma en riktigt rolig/konstig Youtubevideo också, som enligt planen ska komma upp på lördag. Vad det blir får ni se då 😉

Snyggingarna i lördags! Bästa Bopps ♥ Vloggen från helgen kommer upp på onsdag och innan dess ska vi bjuda på fler bilder.

Nu ska vi köra igång med den här veckan, och som vanligt börjar vi dagen på gymmet. Benpass blir det för mig idag. Älskar att träna ben!

/ Emma

2 Kommentarer

  1. Ellen - tävlingsryttare den 20 maj 2019 09:22 kl 09:22

    Ser fram emot vloggen. Är inte så mycket för Youtube men just era tävlingsvloggar älskar jag. Roligt att få se bilder med, ni är så fina!

    • Systrarna Elfstrand den 20 maj 2019 09:37 kl 09:37

      Så kul att höra 😀Kommentera

Scroll To Top