Alltså jisses hörrni, den här vintern. Regn, BLÅST, BLÅST och regn. Idag var tanken att rida ut på Tage och Focus men vi ville inte riskera att få en gren i huvudet så vi åkte till ridhuset. Igen. Haha… Vi har varit där mycket det senaste. Fredag och lördag ska grabbarna ut i skogen i alla fall så då får vädret fasen sköta sig!

De skötte sig finfint i ridhuset i alla fall! Dels var snickarna igång och grejade uppe på andra våning(visserligen 40 m ifrån där vi red, men det hörs ut) och dessutom var det en lektion på andra sidan staketet med para-ryttare som skrattade och gapade och lät en del. Så himla gulligt, en av dem skrattade jättemycket när hen travade. Då blev vi glada, tänk vad roligt ridning är!

Hur som helst så brydde sig varken Tage eller Focus något om det. Tage hade jag väl inte tvivlat på i och för sig, för han är van vid det mesta, men Focus är ju mycket nervigare. Han var jätteavslappnad och fokuserade fint på Emma! Hon red samma som igår men jobbade lite mer med sidförande, vilket han gjorde jättebra. Galoppen är helt klart svårast än, men jag hoppas det ska släppa det också.

Tage var också duktig! Jag lade ner mycket tid på skritten idag. Tycker skritt är väldigt tråkigt över lag, så det blir lätt att jag slarvar med den. Red mycket halter, sidförande och tempoväxlingar där. Sen så joggade jag bara resten av passet i princip. Han kändes fin och fräsch!

Vi har för övrigt lagt upp en vlogg på vår “vanliga” kanal! Första videon där på snart ett år, haha. Om ni har förslag på “vanliga” grejer ni vill se med oss(dvs ej hästiga) så får ni jättegärna kommentera. Vi kommer inte uppdatera den kanalen varje vecka, men då och då vore det roligt att få upp en video där 🙂

/ Anna

Kommentera