Måndag, vecka 44 och höstlov för många, om inte alla denna veckan? Saknar skolloven! Det var alltid så himla mysigt. Denna vecka är det ju också Jönköping Horse Show som jag och Emma sett fram emot länge. På fredag drar vi! Tjoho 😀

Förutom gym och jobb så har vi också i vanlig ordning ridit. Vi började med Focus och Tage, och jag måste säga att vi har dåligt flyt i våra uteritter just nu, haha. Antingen är det skogsarbetare, jägare, totalt pisseblött i skogen eller så eldar folk. Det gjorde de idag, så vi kunde inte rida mot skogen som vi brukar. Det löste sig ändå, men det fick bli en kortare tur. De skötte sig bra i alla fall! Focus var lite fjantig men var relativt enkel att övertala. Vi red ut själva igår och det gick fint också, skönt.

Efter det så skrittade vi ut en tur på Bella och Boppen, och Boppen var fräsch! Så härligt. Vi skrittade på asfalten eftersom det eldades vid grusvägarna/skogen. Vi tog faktiskt ett par kortare travsträckor också på en gräsplätt, och Boppen kändes fin. Så skönt! Ropar inte helt hej än dock för jag vill gärna att hästarna ska vara fräscha i ett gäng dagar innan jag helt kan förlita mig på att de är friska 😉 Vi tar och joggar igång honom så länge det känns såhär bra i alla fall. Bella var också fin! Skönt för henne med en lugn dag efter gårdagens prestation.

Bästa Bopps! Är så sugen på att hoppa honom men det får dröja lite förstås. Hoppas på att kunna hopptävla någon mer gång innan säsongen är helt slut.

Nu ska jag snart tacka för mig och bege mig hemåt. Ska laga lite mat och torka av lite hemma tänkte jag. Hoppas Samuel är pepp på att bada för det hade vart mysigt! Vi badade senast igår, men man kan inte bada för mycket.

Mvh, fisken, också kallad Anna

Kommentera