God morgon allihopa! Jag har ett tag varit sugen på att dra en sväng till Ullared och GeKås, och idag är det äntligen dags att besöka favoritvaruhuset igen 😀 Jag, Anna och mamma ska dit och det ska bli superkul. Vi tänkte faktiskt vlogga till båda våra Youtubekanaler, så nu kommer vi snart lägga upp vår första film på “vardagskanalen” på över ett år tror jag. Som vanligt har jag en lång shoppinglista av förbrukningsvaror som jag behöver köpa, men vi ska såklart spana in hästavdelningen också och se om vi hittar något kul. Även vanliga klädavdelningen ska vi gå igenom, för att se om vi hittar några ridtröjor bland annat 🙂

Vi har tidsinställt inlägg till i eftermiddag och imorgon bitti, så hörs vi live igen fredag eftermiddag ♥

Måste lägga upp denna video här också. Duktiga Bellis ♥

/ Emma

7 Kommentarer

 1. Evelina den 9 jan 2020 09:42 kl 09:42

  Genialiskt sätt att utnyttja en blåsig dag! 😉

 2. Vendela den 9 jan 2020 09:56 kl 09:56

  Hade vart så kul att gå på en clinic med henne. Vet du om hon håller sådana? Vissa av ridskolans hästar skulle definitivt behöva sådan träning och tycker eleverna också borde få lära sig olika alternativ att träna hästar.

  • Systrarna Elfstrand den 10 jan 2020 13:03 kl 13:03

   Håller med! Hon har inte haft några clinics än, men det är säkert ingen omöjlighet att fixa om du hör av dig till henne 😀 3. Elaine - med häst, hundar och mammaliv den 9 jan 2020 14:35 kl 14:35

  Hur är egentligen hästavdelningen på GeKås? Säljer de varierande kvalité till bättre pris och/eller bara billigare saker med lite “sämre” kvalité?

  Har varit sugen att åka dit någon gång, både för att fynda häst- och barnsaker – men bara resans kostnad skulle troligen göra sakerna onödigt dyra, haha. (Bor i Örnsköldsvik just nu)

  • Emma den 9 jan 2020 15:33 kl 15:33

   Deras egna märke är ganska bra för bra priser. Men det har även mycket märkessaker för bra pris, exempelvis HV polo, Catago, Mountain Horse, Jacson med mera. Utbudet varierar hela tiden men man kan absolut göra bra fynd. Deras täcken t.ex har bra kvalité till bra pris.

   Sedan tjänar man mycket på förbrukningsvaror såsom schampo, putstvål, pälsglans. Exempelvis kostar en flaska hästschampo där 25 kr medans samma på Hööks kostar 79 kr.

   Så jag tycker personligen det är värt att åka dit. 🙂  • Systrarna Elfstrand den 10 jan 2020 13:03 kl 13:03

   Håller med 😀 Sen kanske det blir svårt om man bor i Örnsköldsvik, men har du vägarna nedåt landet någon gång är det helt klart värt ett besök 🙂 4. Emma den 9 jan 2020 14:55 kl 14:55

  Vad avundsjuk jag blir! Här öser regnet ner och jag hade mer än gärna tillbringat dagen på Gekås istället! 😀

Kommentera