Wohoo, idag är det dags för oss att rulla mot Göteborg och Gothenburg Horse show! Först ska dock ett ridpass klaras av, lite packning och dessutom ska vi sminka oss är tanken. Som ni vet sker det sällan, men när vi åker iväg såhär så är det roligt att göra det. Vi ska ta tåget vid lunch, så vi är framme i Götet sen lunch/tidig eftermiddag. Då ska vi checka in på hotellet och sen kika mässa, hinna käka en tidig kvällsmat/större fika och sen se showen klockan 18.00. Vi är SÅ taggade!

Imorgon har ni möjlighet att träffa oss i Jenny P:s monter. Den är rosa med gul matta och har numret B06:31. Klockan 12.30-13.30 kommer vi vara där, så ni får jättegärna komma och säga hej! 🙂 Självklart går det att grabba tag i oss om ni ser oss utöver detta, men det här är den satta träffen för det här året. Hoppas vi ses! ♥

Bild från förra året när vi köpte en stor och klumpig pall som vi släpade med oss på både spårvagn, hotell och sen på tåget hem. Haha!! Det gör vi inte igen 😉 Som tur är har vi ju pallar så vi klarar oss nu.

/ Anna

1 Kommentar

  1. Elin den 21 feb 2020 16:03 kl 16:03

    Vloggar ni något? 🙂

    1

Kommentera