Här kommer ett litet “ohästigt” inlägg för en gångs skull! Jag gillar att ändra hårfärg. Eller ja, jag är kanske lite tudelad. Jag tycker det är superroligt med förändringar, men jag tycker det är skitjobbigt att behöva färga hela tiden. Haha 😉 Säkert fler som håller med mig. Vissa hårfärger är hopplösa att behålla, och utväxt är tråkigt om man inte har en hårfärg som är menad till det.

Först ut: min naturliga hårfärg! Den har jag inte sett skymten av på bra många år, haha. Minns inte när jag såg till den sist om jag ska vara ärlig. Jag är nog sådär typiskt mellanbrunett. Gillar min naturliga hårfärg! Ni kanske förstår att den här bilden är ganska gammal 😉

Näst på tur: mitt röda hår! Jag vet att jag gillade mitt röda hår väldigt mycket när jag hade det, men såhär i efterhand… Njaaae, kanske inte helt min färg. Tror jag hade passat bättre i lite mer vinrött än denna röd-röda. Rött hår är ett helvete att hålla rött för övrigt, haha. Fick ha i färgbomb typ varje tvätt, annars blev det i princip brunt på en gång. Hade inte det så länge på grund av det, för jag pallade inte med alla färgbomber.

Ombré! När denna trend kom ut trodde jag aldrig att jag skulle ha just ombré, men tji fick jag 😉 Trivdes helt okej med detta, men jag avskyr känslan av blekt hår. Vet inte om allas hår blir sådana, men mitt hår blev väldigt poröst och trasslade ihop sig extremt lätt. Så har det aldrig varit innan, och inte nu efter när jag färgat över det heller.

Ett tag var jag lilahårig! Älskade denna färg. Den såg dock väldigt olika ut beroende på ljus och hur urtvättat det var, förstås. Denna färg var inte heller rolig att hålla på med för jag fick även här ha i färgbomber ofta. Till vänster är det precis nyfärgat och där tyckte jag att det var skitsnyggt! Hade inte lila hår jättelänge heller, eftersom jag är väldigt lat när det kommer till mitt hår, haha.

Och sist ut: möööörkt brunt hår. Till höger ser ni min mest drastiska förändring någonsin med mitt hår. Kapade av typ… Ja, jag vet inte, mycket i alla fall. Tyckte det var extremt skönt att bli av med håret för ett tag, men nu vill jag spara ut igen 🙂 Roligt att ha testat, men jag trivs bättre med längre hår. Tror jag… 😉

Bildkälla.

Sist ut: en önskefärg! Jag tror faktiskt att en väldigt kopprig/orange ton hade passat mig fint. Dock är det inget jag orkar mig på i dagsläget, men om jag får feeling någon gång i framtiden kanske det blir något sånt här 😉

Utöver alla färger på bilderna har jag såklart haft ett helt gäng med olika bruna nyanser. Mellanbrunt, rödbrunt och mörkare brunt. Om jag måste välja en färg så tror jag att jag trivs allra bäst i riktigt mörkt brunt hår. Nu håller jag på och försöker få tillbaka lite mer åt min naturliga hårfärg, bara för att jag är trött på utväxten. Men vem vet, snart kanske jag ändrar mig igen… Haha!

/ Anna

1 Kommentar

  1. Anonym den 15 dec 2019 22:23 kl 22:23

    Shit vad bra du passade i kort hår, mycket bättre! Wow!

Kommentera