Hallå på er! Jag och Emma har precis käkat lunch. Vi fick hjälp av pappa innan lunch att rida ut på Bella, Focus och Boppen. Det gick finemang! Bella kändes fräsch enligt Emma, så det känns såklart skönt. Imorgon åker hon in till Equiterapeuten, och innan dess ska Emma känna lite på henne i paddocken för att kunna ge ett korrekt utlåtande till Charlotta.
Focus red jag för första gången sen i torsdags. Han fick lite mikrovila över helgen efter superprestationer det senaste. Tror det gör dem gott att få lite sådana emellanåt 🙂 Han kändes härlig på dagens uteritt!

Tage var tyvärr lite halt förra veckan, så han fick vila nästan hela förra veckan. När jag skrivit klart det här inlägget ska jag gå ut och longera honom en sväng för att se hur han rör sig. Ser han okej ut blir det ett lättare dressyrpass imorgon.

För övrigt så ser veckans planer med hästarna ut såhär, förutsatt att Tage är okej igen:

Måndag: Uteritt på Bella, Boppen och Focus. Tage longeras.
Tisdag: Dressyr på allihopa. Bella åker till Equiterapeuten.
Onsdag: Träning för Anna med Bella och Focus. Tänkte rida ut en sväng med Focus innan det. Vi tänkte också åka och bada med Boppen och Tage.
Torsdag: Boppen och Focus ska hoppa lite hemma. Tage får gå ett lättare pass på banan.
Fredag: Uteritt på Boppen, Focus och Tage.
Lördag. Uteritt på Boppen, Focus och Tage.
Söndag: Vilodag.

Emma och Jelle ska åka på semester fredag-söndag, så då tar jag hand om hästarna. Eftersom Bella ska behandlas imorgon så får vi se hur hon ska ridas/motioneras efter det. Emma hade tänkt att hon skulle få en vilovecka, men nu blev det ju lite vila förra veckan så det kan hända att hon vill att Bella rids ändå. Det återstår att se, men såhär ser planen ut just nu i vilket fall som helst! 🙂

Sist vi var och badade fick Bella och Focus följa med. Nu är det gammelgrabbarnas tur!

Hoppas ni har en bra måndag hittills! 🙂

/ Anna

1 Kommentar

  1. Ida Karlsson den 11 aug 2020 20:24 kl 20:24

    Kan ni göra ett podd avsnitt när ni har med nån som håller på med islandshästar? Skulle va jättekul ❤️❤️❤️🐴

Kommentera