God förmiddag! Jag börjar min måndag med magont och en slö kropp. Har haft ont i magen som tusan sen i lördags, och det verkar inte riktigt vilja gå över heller. Får se i vilken takt jag orkar ta den här måndagen med andra ord, men förhoppningen är att orka rida lite sen. Det kan också troligtvis vara magkatarr, även om det brukar kännas lite annorlunda än vad det känns nu. Nåja, det ska väl gå över i sinom tid.

Jag är fortfarande väldigt glad över gårdagen, och är taggad för framtida tävlingar! Nu jäklar kör vi!! Finns inget att tveka på längre, känner jag. Vi behöver ut och träna för att kunna bli trygga i tävlingssituation också, så det ser jag fram emot.

Denna vecka ser ut såhär:

Måndag: Dressyr på samtliga djur. Får som sagt se hur mycket jag orkar rida, men i “värsta fall” får jag väl longera då.

Tisdag: Uteritt på hela gänget.

Onsdag: Hoppträningarna drar igång “på riktigt” så Focus och Bella ska hopptränas för Sten. Troligtvis skuttar vi med gamlingarna hemma också 🙂

Torsdag: Sigrid kommer och hjälper oss att rida ut på hästarna 😀

Fredag: Uteritt med allihopa, och sen på dagen åker jag och Samuel på spa-helg fredag till söndag. Ska bli SÅ skönt, och det är välbehövligt <3 Vi skulle egentligen åka i påskas, men då blev det inte av. Nu är det dags! Ser så mycket fram emot detta.

Lördag: Emma dressyrar på Bella och Boppen. Pappa får rida Tage om han vill, men annars vilar han i helgen. Focus vilar lör-sön när jag är borta.

Söndag: Vila för samtliga hästar(och människor, hehe).

Bild från igår!

/ Anna

Kommentera