God morgon! Nu är det måndag och ny vecka. Jag och Emma tog lite sovmorgon idag då jag varit funktionär på tävling hela helgen och hon blev förkyld igår. Helt klart fördelen med att vara egenföretagare!

Jag har jobbat på vår hemmaklubb Vara Hästsportklubbs ponnyhoppningstävlingar hela helgen. Det har varit superkul! Slitigt är det ju att anordna tävlingar, men väldigt roligt. Har hört mycket positivt vilket är roligt.

Med tanke på funktionärsjobbet så har jag inte ridit något från fre-sön. Såklart lite tråkigt, men jag har inte orkat helt enkelt. Idag blir det andra bullar! Emma känner sig inte bra, så jag kommer antagligen rida alla hästarna. Hon kommer stryka sig från tävlingen på lördag också. Även om hon absolut inte tror att hon har Corona så känns det såklart inte okej att komma till en tävling när man varit dålig i veckan innan. Trist såklart, men det kommer ju fler tävlingar!

Nu ska jag bege mig mot Emma och stallet efter att ha jobbat av lite hemma. Tror jag kommer hoppa alla hästar idag, men vi får se. Filmas ska det göras i vilket fall som helst 🙂

Emma och Bella på senaste tävlingen.

/ Anna

Kommentera