God morgon måndag! Jag sitter och bloggar vid ett fönster och utanför är det grått. Mysigt ändå, men jag hoppas att hösten kommer bjuda på härliga soliga dagar och fina färger och inte bara grått väder och regn som det mest varit det senaste.

Idag är planen att alla hästar ska gå en uteritt i skogen, och vi hoppas på att hitta någon som kan haka på så hela gänget kommer ut samtidigt. Just uteritter är så skönt om man kan få lite hjälp med tycker vi 🙂 Övriga planer för veckan är att Bella och Focus ska till Charlotta, vår Equiterapeut på torsdag. Ska bli mycket spännande! Sist Focus var hos henne så var han bara otroligt uttråkad och skitjobbig att ha o göra med, haha… Hoppas det blivit lite bättre till denna gång. Sen blir det såklart jobb, ridning av hästarna och på lördag har vi Pay and jump på gården! Sista för året, så passa på att komma och hoppa för sen dröjer det till april/maj nästa år innan vi kör igång igen 🙂 Propp och info finns HÄR.

Tanken var för övrigt att jag och Focus skulle hoppa på lördag på Pay and jumpen, men vi får se om det blir så med tanke på att han ska till Equiterapeuten. Annars får vi helt enkelt skutta nästa vecka 🙂

Åh, hittade den här söta bilden på Abbe på datorn <3 Han var ett riktigt charmtroll.

Hoppas ni får en fin start på veckan! Innehåller den något roligt? Berätta gärna 😀

/ Anna

Kommentera