Skip to content

Måndag och “ärendevecka”

God morgon! Måndag och ny vecka, och denna vecka har vi en del på schemat när det kommer till hästarna.

Måndag: Lugnare dag. Tage och Focus ska få skutta lite, Focus med Emma och Tage med mig. Var så himla längesen jag hoppade Tage så det ska bli roligt! Bella och Boppen går en uteritt.

Tisdag: Det är dags för tandläkaren för Bella och Focus. Inget roligt för någon inblandad förstås, men ack så nödvändigt. Tage och Boppen behöver också det hyfsat snart, så vi får se till att boka till dem med någon dag. Detta blir det enda Bella och Focus får göra denna dag, och vi får se lite vad som sker med gammelgrabbarna.

Onsdag: Hoppträning med Bopps. Jag tror att Emma sagt att hon vill hoppa så det ska hon såklart få göra. Dags för henne att komma igång ordentligt med hoppningen!

Torsdag: Sadelkoll. Yes, då var det dags igen. Är lite nervös, för Focus har breddat sig så jäkla mycket det sista. Så himla positivt förstås, men är lite orolig att dressyrsadeln ska vara för trång, haha… Återstår att se. Focus och Bella ska med i alla fall! Jag provade ju relativt nyligen ut en hoppsadel till Focus och jag tänker att det är lika bra att ta en kik på bägge sadlarna när vi ändå åker. Får se vad gammelgrabbarna får göra denna dag.

Fredag: Dressyrträning för Miranda. Ska bli himla kul! Det är alltid väldigt givande och jag hoppas att Focus ska vara på sitt bästa träningshumör. Emma tränar nog Boppen, och jag rider nog bara en häst denna gång.

Så, som ni ser så har vi lite ärenden att göra denna vecka, haha. Varför inte boka in en massa på samma vecka? 😉 Standard när det kommer till oss. Vi har inte planerat helt hur alla hästar ska gå i veckan som ni kanske ser, utan vi får se lite.

Focusen <3

/ Anna

3 Kommentarer

  1. Cecilia Johansson den 7 okt 2019 10:24 kl 10:24

    Tänk att just hagbilder på hästarna är så mysiga.

  2. Erika den 7 okt 2019 21:30 kl 21:30

    Va fin han är i kroppen 😍😀

  3. Michaela den 7 okt 2019 21:37 kl 21:37

    Equipen går ju byta bom på, har för mig att det kostar runt 3000. Man skickar ner den till Halmstad för ett byte 🙂

Kommentera





Scroll To Top