God eftermiddag! Nu sitter jag och Emma och käkar lite mellis efter en eftermiddag i stallet tillsammans med Sigrid som hjälpte oss att rida ut. I förmiddags spelade vi in en video i samma veva som jag red Tage. Två flugor i en smäll så att säga, perfekt! Dessutom har vi lyckats pricka in bra väder under båda vändorna, för mellan varven har det spöregnat.

Det var första gången på länge som jag red ut själv på Tage, men det var inga problem. Hade inte förväntat mig annat i och för sig, haha. Dock hade det vält så mycket träd i skogen. Blev helt chockad, för när jag åkte till Emma igår såg jag inte ett enda vält träd längs vägen. Nu var det massor, så vi undvek just den sträckan med de andra sen. Jag var tvungen att kika lite, nyfiken som jag är. Tage fick kliva över någon liten stock som vält 😉 Hade gärna hoppat om det inte vore för att marken är blöt och hal just nu.

De andra tre var också superduktiga! Jag red först på Focus, sen Sigrid på Boppen och sist Emma på Bella. Vi red en väg med trav och galopp på grusvägarna, för att sen rida in i skogen och skritta över snubbliga rötter. Perfekt för hästarna att få tänka till lite.

Nu ska jag nalla duschen här hos Emma, och om en stund åker vi till ridskolan. Ikväll ska vi ha ett tävlingsmöte/föreläsning av Emelie Espegren ute på ridskolan. Ska bli roligt! Vi får coachning av Emelie så vi lär känna igen en del av det hon pratar om, men repetition är ju nyttigt så 😉

/ Anna

Kommentera