Skip to content

Lite gamla bilder

Jag tycker alltid det är roligt att titta tillbaka på gamla bilder, så det tänkte jag att vi skulle göra nu! Det är väldigt blandade bilder som ni kommer se i inlägget 🙂

Först ut, Emma och Hellman hoppar på ridskolan när vi körde dit honom och Bosse och hoppade lite. Vi hade dem på sommarbete, och då hyrde vi Hellman och så ägde vi då Bosse som var vår första egna häst. Detta var i juni 2006.
Jag och ridskolehästen Bismark. Han var ett lettiskt halvblod, ganska grov och stor och jag tyckte om att rida honom! Har för mig att vi antingen “red till” honom lite under en period eller hade honom ett tag på sommaren, för här hoppade vi själva tillsammans med Emma och Tage. Detta är i april 2011.
Skrattade så mycket när jag hittade den här vackra bilden på mig själv, hahaha. Det uppklippta håret har glidit ur både tofs och hjälm och bilden är fångad i en mycket graciös rörelse 😉 Minns inte exakt när bilden är tagen, men det måste varit 2007.
Ännu en bild från 2008. Vi hade tre hästar den sommaren har jag för mig. Sally som Emma sitter på(som var en stor favorit hos oss ♥), Zvans som var ett lettiskt halvblod och så vår egen häst Bosse. Det var full rulle den sommaren 😉 Pappa hade byggt hinderstöd som ni ser på bilden, och för att ändra höjd fick vi ta fram en skiftnyckel. Haha! Det funkade fint dock. Han är händig, pappsen!
Vi avslutar med en bild på Emma och Bosse, vår första häst, från år 2006. Här är de på lokal tävling i Götene, och om jag inte minns fel så hoppar de 1 m. Bosse var en helt fantastisk häst på alla sätt och vis. Så himla snäll med precis ALLT! Men på tävling funkade det dessvärre inte, så det var därför vi sålde honom. Himla bra förstahäst var han, för man fick då inget gratis samtidigt som han var otroligt snäll. ♥

/ Anna

3 Kommentarer

 1. Sätilaryttaren.se den 21 jun 2019 11:19 kl 11:19

  Åh Bohun ❤

 2. Malin den 22 jun 2019 15:02 kl 15:02

  Ni är så härliga som bjuder på er själva! Bilden på Anna i blå tröja är ju bara SÅ rolig!

  • Systrarna Elfstrand den 22 jun 2019 22:37 kl 22:37

   Eller hur, haha 😀Kommentera

Scroll To Top