Lördag morgon = ny video från Systrarna Elfstrand! Här kommer en stallvlogg som vi spelade in tidigare i veckan där ni får hänga med på både en höstig uteritt och när vi hoppar Tage och Boppen. Övningen vi red var riktigt bra för båda två, och jag kan tänka mig att den passar fint för de flesta hästar 🙂

Nu ska jag och Anna fixa stallet och sedan bege oss mot Överby där det ska shoppas. Anna klagar alltid på mig för att jag inte har några “normala” kläder, haha. Det stämmer visserligen. Jag har ridkläder, mjukiskläder och träningskläder, samt ett gäng festoutfits. Men, bra vardagskläder (som ju faktiskt behövs ibland) har jag inte. Ska se om jag hittar något bra 🙂 Behöver definitivt köpa en ny vinterjacka i alla fall. Mina krav är att den ska vara lång och fruktansvärt varm!

/ Emma

Kommentera