Hej allihopa! Hoppas att ni har haft en fin dag 🙂 Min dag har bestått av gym, stall, städning och nu så ska jag bara ta det lugnt resten av kvällen. Skönt! Imorgon vankas det ju tävling och jag är väldigt taggad till den. Ska bli så kul att tävla dressyr med Bellis för första gången och se hur hon tar den situationen, och vad vi behöver träna på 🙂 Dock får jag erkänna att jag känner mig lite nervös. Jag har tävlat så extremt lite det senaste året pga skador hos både mig och Bella, så då blir ju varje tävling en “större grej” än vad jag normalt sett tycker att det är. Hoppas på att känna en bättre tävlingsrutin snart nu när jag i övrigt är i bra form för en gångs skull och förhoppningsvis kan utnyttja detta på banan.

Pappa hjälpte mig att rida ut på Tage idag, tillsammans med Bella. Eftersom Bella gick först så blev hon lite styv/stark i kombination med väldigt intresserad av allt annat som hände. Därför kunde jag inte riktigt få till den här bra dressyrridningen som jag normalt sett kan få under uteritterna om hon går bakom någon. Jag försökte ändå rida så bra jag kunde och tränade på övergångar samt lösgörande arbete, och kroppsmässigt kändes hon riktigt bra, så jag hoppas att hon känns mjuk och fin imorgon 🙂 Min egen förkylning känns helt okej. Jag har ont i halsen och sover sämre än vanligt eftersom jag hostar och är ännu tätare i halsen på natten. Dock har den inte blivit sämre, så jag tror och hoppas att min energi imorgon ska vara ganska god.

En rolig nyhet är att Boppen redan är mycket bättre! Idag var han jättefin i skritten och bara lite knackig i traven. Det kanske ändå bara var någon sorts sträckning som han fick. Vi får hålla tummarna för det, och hoppas på att han ska vara helt fräsch igen nästa vecka 🙂

Älskade killen ♥

Imorgon startar jag inte förrän runt 10, så vi gör iordning Bellis under morgonen, så hon och Boppen kan sova ute tillsammans. Perfekt! Utrustningen är dock redo, så det är bara Gnällson som behöver göras iordning imorgon 🙂

/ Emma

Kommentera