Här kommer sista gänget bilder som jag har att bjuda på! Har såklart många fler, men det här blir det sista ni får se 🙂

Bild från “the main pool” där det var lite mer livligt än i infinity-poolen. Här var det vattengympa varje dag och musik spelades. Djupare pool som gick att simma i till skillnad från den andra.
Har blurrat människornas ansikten, så ni slipper undra över det 🙂
Samuel vid middagen! De hade som mysiga balkonger/altaner vid restaurangen som man kunde sitta vid. Så härligt när det blev något svalare mot kvällen.
Bild från ena kvällen från vår balkong. Jag och Samuel spelade kort, Yatzy och UNO på kvällarna. Det fanns också underhållning på hotellet, men vi tyckte det var skönt att käka lite godis/chips och roa oss själva. Inte helt fel när himlen färgas rosa heller!
En bild från när vi badade i Krka! Detta var dock inte i samma vatten som vattenfallet där vi satt, utan en annan “pool”. Det var faktiskt rätt obehagligt, jag som avskyr äcklig botten tyckte det var bra slajmigt, haha. Sen ser ni att vattnet inte är helt klart heller, så man såg inte riktigt botten. Det gällde med andra ord att vara försiktig 😉
Och så en sista från Krka! Så häftigt att ha badat i naturliga källor ändå 🙂

Vart har ni rest någonstans? Har ni något ställe att rekommendera, samt utflykt? Kommentera gärna inlägget, så har vi lite rese-inspo! 🙂 Vi reser väldigt sällan numera, men någon gång ibland är trevligt tycker jag.

/ Anna

4 Kommentarer

 1. Lisa den 3 aug 2019 09:56 kl 09:56

  Har inte rest så mycket, men åkte på ridsemester i Polen för ett par år sedan och det var jättemysigt. En veckas boende på gård med långa uteritter varje dag. Det är förstås kanske mindre spännande när man har egna hästar. xD Skulle vilja åka till Island eller Skottland någon gång om jag får råd och tid (inte så troligt att det blir den närmaste tiden då jag precis har köpt egen häst, haha). Annars finns det mycket fint i Sverige. Gillar t.ex. fjällen på försommaren, det känns ganska exotiskt för mig som är från södra Sverige. Om jag inte ska så långt så är Ombergs turisthotell jättetrevligt!

 2. Elsa den 6 aug 2019 08:39 kl 08:39

  Inget utomlands då men i alla fall så brukar vi åka till Orsa Camping. Campingen är jättebra och har bowling och restaurang osv. Sedan tar vi och åker vi lite längdskidor och åker på små mysiga utflykter, till Mora tex. På ICA går folk in med pjäxor och allt känns bara så mysigt och avslappnande i Dalarna. Rekommenderas verkligen om man vill komma bort från stress och gillar snö❤️

 3. Amanda den 6 aug 2019 08:45 kl 08:45

  Varghedens Islandshästar är ett jättemysigt ställe i Dalarna med turridning💕så sjukt mysigt att rida runt där!

 4. Emma den 26 aug 2019 13:27 kl 13:27

  Island tycker jag är helt fantastiskt! Naturen är väldigt speciell (på vissa platser känns det som man är på en annan planet) och så är det inte fel att rida lite islandshästar också 😀

  Om man gillar fin natur och att vandra så kan jag rekommendera södra Tyskland också (Sachsen). Finns en magisk nationalpark där, som bl a Narnia filmades i.

  För häng i storstad tycker jag Barcelona är bra (finns även fina stränder för solsemester), Budapest (billigt och mysigt med många fina uteställen och restauranger) eller Berlin om man gillar uteliv och avslappnad stämning.

  Sen älskar jag även Irland, hur mycket fina hästar som helst om man vill åka på ridsemester, härliga människor och god öl 😀

Kommentera