God kväll! Idag har vi roat oss med ridning, klippning av hästar, frisörbesök, gym och jobb. Vi har kunnat vara effektiva vilket är guld värt!

Efter gymmet besökte jag och Emma vår frissa och Emma lade i en inpackning samt klippte håret. Nu börjar Emmas hår verkligen återhämta sig efter alla blekningar och “crazy”-färger, så det börjar bli tjockt igen. Jag färgade bara, och har bestämt mig för att spara ut barret igen. Har tänkt att spara ut till lååångt, vore roligt att se hur långt jag kan få.

Hästarna har fått gå en uteritt idag! Focus, Tage och Bella reds av mig, Sigrid och Emma. Focus var bra krånglig idag… Det var nya grejer på några ställen och då blir han dramaqueen deluxe och vill inte gå förbi först. Efter övertalning går det, men det blir ju lite tröttsamt efter ett tag 😉 De andra två var lugna och fina! Boppis reds också ut av vår kompis Elin som red med vår inackordering Sara.

Efter alla uteritter så tog jag och Emma tag i att klippa gammelgrabbarna. Än så länge struntar vi i Focus och Bella och hoppas på att slippa det för de är inte SÅ långhåriga, men gamlingarna sätter mycket päls så det var nödvändigt. Himla skönt att ha det gjort.

En helklippt Tagis år 2012!

Nu ska jag åka hem och duscha av mig alla vidriga småhår från kroppen och sen ta kvällen. Ha en jättefin tisdagskväll hörrni!

/ Anna

Kommentera