God eftermiddag! Idag har alla pållar fått sig var sitt klätterpass i skogen med mig och Emma. Himla mysigt! Vi fick solsken också dagen till ära, så det var riktigt lyckade turer.

Först ut var Tage och Boppen. Tage var så himla pigg idag! Travade glatt på grusvägen mot klätterbackarna. Roligt när de har energi. Boppis var lika snäll som alltid. Efter dem så var det “ynglingarnas” tur, Focus och Bella. De var superduktiga! Märks faktiskt att Bella börjar acceptera Focus mer och mer, för hon är inte alls lika tjurig mot honom längre. Känns himla skönt, för allas skull.

Tagis <3 Han står och stirrar på vår gräsklippare på bilden, haha. Han är SÅ rädd för robotgräsklippare, och den hade fastnat mot ett träd. Slog mig nu att jag fortfarande inte hjälpt den loss… Får fixa när jag åker hem 😉

Utöver ridning så har det förstås blivit jobb, och gym. Börjar känna mig starkare och starkare, vilket är himla trevligt! Känner mig motiverad. Okej, inte supermycket till benpassen för jag föredrar tillfälligt överkroppspass, men jag känner mig allmänt motiverad. Känns superkul!

Nu ska jag snart avsluta här hemma hos Emma, åka och handla lite och hämta ut ett paket. Hon är hos naprapaten, men jag hoppas hon kommer och joinar mig i spa-badet hemma i kväll! Jag och Samuel fick äntligen igång det i fredags och det är så himla härligt. Älskar att bada!!

/ Anna

Kommentera