Reklam för vår egen shop Hästhuset.se

Under hela maj månad kommer vi att ha en riktigt bra kampanj på vår webbshop Hästhuset. Vi har nämligen 10% rabatt på alla flug- och eksemtäcken ifrån vårat exklusiva varumärke AB. Ni hittar de täckena HÄR. Vi själva använder såklart enbart utetäcken ifrån AB numera. De är helt enkelt de bästa + billigaste täckena du hittar på marknaden. Passformen är grym och kvaliteten är fantastisk för det lilla pris du betalar. Vi själva ska beställa hem ett nytt flugtäcke till i alla fall Bella, som vi har insett behöver 165 istället för 155 i täcken nu när hon har biffat på sig, haha.

Boppens snygga zebratäcke hittar ni HÄR 🙂

Våra flug- och eksemtäcke var extremt populära förra året, och vi får så himla positiv feedback på våra täcken. Det mest sålda täcket 2019 var våra mönstrade insektstäcken. De är sjukt coola och finns i flera olika mönster. Det regnbågsfärgade är en personlig favorit! Tyvärr passar de bäst på lite nättare hästar, så jag kommer inte beställa den modellen till Bella, utan hon får nog ett zebratäcke istället (som sitter bättre även på grövre hästar).

Några av färgerna som finns på de mönstrade täckena!

Vi har också eksemtäcken som är otroligt populära! Dessa är lite dyrare än de vanliga flugtäckena, men fortfarande väldigt prisvärda med tanke på den fantastiska kvaliteten. Därför kan vi varmt rekommendera dessa till er som har eksemhästar 🙂

Detta är vårat billigaste och mest sålda eksemtäcke, som ni hittar HÄR. Vi har också ett eksemtäcke med UV-skydd på hemsidan!

Alla våra insektstäcken hittar ni som sagt HÄR och med rabatten finns de att köpa från 449 kr 🙂 Utöver “vanliga” flug- och eksemtäcken så har vi flugtäcke med regnskydd samt flugridtäcke! Hoppas ni hittar något som passar er, och har ni några frågor så är det bara att skicka en kommentar!

/ Emma

2 Kommentarer

  1. Matilda den 1 maj 2020 08:22 kl 08:22

    Är det några täcken som har så det täcker mellan frambenen?

    • Systrarna Elfstrand den 1 maj 2020 10:10 kl 10:10

      Yes båda eksemtäckena har detta 😀Kommentera