Hej allihopa! De senaste dagarna har det varit kallt på schlätta. Den första lilla snön har kommit, och det är flera minusgrader ute. Eftersom det har regnat sjukt mycket innan detta så är vår paddock inte i speciellt ridbart skick just nu, och eftersom det ska bli plusgrader igen redan om några dagar så är det ingen mening att salta den heller. Därför får vi ta ridningen lite som det kommer de kommande dagarna. Ute är det sjukt halt, så vi vill helst inte ut och sladda i skogen heller som ni förstår.

Idag fick jag i alla fall ridhjälp av min kompis Amanda, eftersom Anna har varit i Falkenberg nu över helgen. Amanda red Focus och jag red Boppen. Då Boppen är känsligare i hovarna så skrittade jag bara, medan Amanda red i alla gångarter. Båda två skötte sig utmärkt! Tage gick ett litet pass med Signe 8 år, och även det gick bra. Bellis har fått två vilodagar nu över helgen. Nu laddar vi om inför onsdag då vi rider den kanske sista hoppträningen för Sten innan jul. Jag hoppas att det blir någon mer träning för honom innan Bella & Focus ska få lite vintervila över jul/nyår, men vi får se 🙂 Båda två ska i alla fall få hänga med på onsdagens träning. Anna fick blodad tand sen förra gången, som ni kanske kan förstå, så vi båda är riktigt taggade!

Resten av kvällen ska jag bara vila upp min hjärna och kropp i soffan. Nu klockan 17 blir det hoppningen från SIHS, och sen Netflix. Glöm för övrigt inte att utnyttja vår 15%-rabatt på Hästhuset.se som gäller fram till midnatt! Ni kan bland annat fynda våra egendesignade leggings ifrån Uniquestrian Equipment där, men såklart också tusentals andra grymma produkter!

/ Emma

Kommentera