Reklam för vår egen webbshop hästhuset.se.

Nu börjar det ju ändå närma sig jul, så jag tänkte att det passar fint med ett inlägg om julklappstips! Vi börjar med att tipsa om lite “budgetklappar”, julklappar som kostar under 300 kr. Bra va? Fina och bra saker behöver ju faktiskt inte kosta massor 🙂

RyktväskaVinterridhanskarSenskyddRyktväska med innehållArmbandBootsStövel/hjälmväskaGrimset

Länkar till alla produkter hittar ni under bilden.

Ryktväska – den här ryktväskan är så galet snygg! Den har många olika fack, ett stort fack med dragkedja och dessutom har den roségulddetaljer. Den har både kortare handtag samt en längre axelrem. Perfekt för den som behöver uppdatera ryktväskan/ryktlådan!

Vinterridhandskar – vem fryser inte om händerna på vintern? Jag vet att jag gör! Dessa är varmfodrade, lite längre i handleden och dessutom funkar de på touch-screen. Du slipper alltså ta av handskarna för att knappa på mobilen. Hur bra?

Senskydd – dessa senskydd är så himla bra! Märket är BR, och de finns i regnbågens alla färger, ungefär. Vi har själva ett par som vi är väldigt nöjda med. Stilrena, tåliga och dessutom ganska “böjliga” i själva “koppen”, så de passar både Tage med lite nättare ben samt Boppen med grova ben.

Ryktväska med innehåll – en söt, praktisk ryggsäck med ryktsaker i. Finns i många olika färger. Perfekt för nybörjaren, eller varför inte att ge bort som tävlingsryggsäck? Perfekt att plocka med och ha i transporten, ju.

Armband – ett hästigt armband i guld med bettdetaljer. När man inte är i stallet måste det ju ändå synas att man är hästbiten, right? 😉

Boots – snygga, glittriga boots är aldrig fel, eller hur? Dessa är från BR och finns i många olika färger. På bild syns “Silver” och “Carribean Sea”.

Stövel/hjälmväska – en praktisk väska där du får plats med både stövlar och hjälm. Perfekt för ridskoleryttaren att förvara sina saker i mellan lektionerna, eller varför inte som förvaring till tävling? Hjälmen och stövlarna förvaras separat.

Grimset – ett snyggt set med grimma och grimskaft i marinblått med rosédetaljer. Grimman är ställbar på båda sidorna om nacken samt under nosen.

Så, hoppas att ni fått lite inspiration till julklappar för den hästbitne! Vad önskar ni er i julklapp?

/ Anna

Kommentera