Jahapp, då var en hel dags förberedelser åt skogen. Regeringen har idag tagit ett beslut om att folksamlingar med fler än 50 personer är förbjudet. Det kommer träda i kraft på söndag, men Skövde har valt att ställa in hela helgen vilket jag förstår.

Jag är såklart lite besviken. Mest för att jag var inställd på att jag skulle iväg och tävla, Focus och jag känner oss så redo för att tävla. Det var bara att lägga tillbaka alla saker igen som jag packat in, haha. Nu får vi helt enkelt se när det blir tävlingsdebut. Vi får träna på hemma tills dess, så kommer vi förhoppningsvis vara ännu bättre när det väl är dags!

En gammal bild från när vi röntgade honom när jag precis fått hem honom <3

Tage, Bella och Focus har fått varsina ridpass på banan idag i vilket fall som helst. Tage var toppenfin! Han känns faktiskt bättre i vänster förvänd än höger förvänd just nu. Roligt nog, för det har varit tvärt om tidigare. Bella och Emma red igenom LC:1 som de ska(om det blir av) starta på klubbdressyr på söndag. Det såg fint ut! Bella såg något trött ut, men gjorde ändå det hon skulle. Focus kändes toppenfin. Red honom lång och låg, mycket serpentiner och skänkelvikningar. Roligt med bra pass!

Nu ska jag sticka hem till Samuel. Vill avsluta inlägget med att säga att jag verkligen förstår detta beslut, både från regeringens och Skövdes sida. Nu hoppas jag att den här Corona-skiten kan försvinna så vi kan få börja leva våra liv som vanligt igen. Hoppas ni får en finfin fredag och helg! <3

/ Anna

1 Kommentar

  1. e den 28 mar 2020 03:39 kl 03:39

    alltså det är så jäkla trist hur det är just nu, allt roligt ställs in, alla aktiviteter.. hoppas det är över snart 🙁 . jag har liksom inget roligt att se fram emot längre

Kommentera