Hellu! Idag har alla hästarna fått sig varsina lättare uteritter. Vi undvek skogen för det regnade hela morgonen, så vi höll oss till grusvägarna. Alla skötte sig finfint! Det kändes som att Bella och Focus var ganska pigga, men Boppen och Tage kändes lite trötta. Får bli ett något lättare pass på dem imorgon igen så de kan återhämta sig lite.

Igår hoppade vi på allihopa! Tage och Boppen hemma, och Bella och Focus på träning. Tage och Boppen fick hoppa en serie med studs – två språng till räcke – två språng till studs. De gjorde den övningen kanon. Vi avslutade med räcket på 1 m, minns inte när jag hoppade så högt på Tage sist. Boppen var verkligen SÅ fin, så himla roligt! Tage också, men Boppen har en tendens att slarva lite hemma. Inte igår inte!

Focus och Bella var som sagt iväg på ridskolan på hoppträning för Sten, och ujujuj. Det var klurigt igår! Video kommer, så det är enklare att förklara där, men jag hade det ganska tufft med Focus igår. Han gjorde så gott han kunde, men jag tyckte det var lite jobbigt att vägleda honom ibland. Mycket nyttig träning i vilket fall som helst. Bella var helt klockren. Kvick för Emmas hjälper samtidigt som hon inte var stark. Såg verkligen så lätt ut för dem!

Hur härligt ser inte det här ut? Längtar till våren/sommaren!

Ikväll ska jag och Emma podda igen! Det avsnittet kommer inte upp förrän v 7, men nästa vecka var skolan vi poddar på upptagen, så då kör vi denna veckan istället.

/ Anna

4 Kommentarer

 1. Hanna den 30 jan 2020 22:24 kl 22:24

  Du hoppade 1m med Tage när du red utan träns

  • Systrarna Elfstrand den 31 jan 2020 07:35 kl 07:35

   Ja det vet jag 😀 Minns inte om jag hoppat det någon gång efter det utan att filma 🙂 Det var ju över ett år sedan, så jag tycker att det borde ha hänt, hehe 😉 2. Steffanie den 30 jan 2020 22:47 kl 22:47

  Kan du prova att ha en annan mick då Anna? Tyckte det lät väldigt “burkigt” och som att du var nästan i ett annat rum och pratade.

  • Systrarna Elfstrand den 31 jan 2020 07:34 kl 07:34

   Jaså, tyckte du det? Nu har vi redan hunnit spela in nästa avsnitt, men jag tror att ljudet blev ännu bättre denna gång. Ska ta med mig det till nästa gång vi spelar in! 🙂Kommentera