Hej allihopa! Sen vi hördes live senast så har vi hunnit med två dagars motion av hästarna. Igår åkte Bella & Focus på hoppträning medan gammelgrabbarna hoppade hemma. Med gamlingarna gick det fint, men varken jag eller Anna var speciellt nöjda med hoppträningen. Ni får helt enkelt spana in videon som kommer upp på lördag för där kommer vi prata mer om det 🙂 Ingen katastrofträning och vi fick bra känsla stundtals också, men en väldigt frustrerande träning helt klart.

Idag blev det en lugn uteritt för hästarna. Anna mådde tyvärr väldigt dåligt (vätske/saltbrist) så hon kände sig nästan svim- och spyfärdig innan vi skulle rida. Som tur var gick det hela bra efter att hon slängt i sig massor av vatten och lite salt ifrån vår nyinköpta låda till hästarna och när vi ridit en stund kände hon sig bättre. Hästarna skötte sig fint idag men vi skrittade och travade bara eftersom Anna inte kände sig bra.

Imorgon vankas det midsommar och planen är att rida ut med pappa och Samuel på morgonen/förmiddagen innan firandet börjar för vår del på eftermiddagen. Ser fram emot det SÅ MYCKET! Varken jag eller Anna har festat sen juldagen, så det är onekligen på tiden nu 🙂 Vi ska vara 10 stycken hos Anna & Samuel och hon har förberett både mat och lekar. Sån duktig värdinna hon är min kära syster ♥ Vi hörs igen både imorgon och hela helgen som vanligt här på bloggen!

/ Emma

Kommentera