God morgon! Igår fick tre av fyra hästar hoppa. I onsdags när jag och Samuel red ut på Focus och Boppen så lyckades han trampa av sig en sko, så därför får han vila tills han är skodd igen. Hovis ska komma idag, så hoppas han får till det med Boppens hov. Han lyckades slita med en liten del av hoven så den ser inte så rolig ut nu, men det ska nog gå att lösa.

De tre andra hästarna som fick hoppa skötte sig bra i vilket fall! Bella såg superfin och alert ut med Emma(film finns på vår gemensamma Instagram; @systrarnaelfstrand) och Focus kändes helt okej. Inte bästa känslan hittills, men inte dålig heller. Det var så svårt att få honom “där” och riktigt mellan hand och skänkel. När jag drivit fram för att fånga upp så blev han för långsam och oaktiverad liksom. Nåväl, det funkade fint att hoppa trots det. Nu är vi laddade inför söndag!

Tage fick också hoppa för första gången på länge, och han var superfin. Pigg och glad och tyckte det var urkul. Så roligt ♥

Charmtrollet Tage, haha!

Idag ska Tage, Focus och Bella gå en uteritt. Jag tror inte hovis skulle komma på morgonen, så Boppen får vila idag med. Ikväll ska vi dessutom ha lite kräftskiva för några kompisar, ska bli så kul! Ha en fin fredag ♥

/ Anna

1 Kommentar

  1. emelie den 5 sep 2020 23:06 kl 23:06

    Jag hade för mig att ni för några år sedan tog av skorna på alla era hästar, varför har ni valt att börja sko igen? Alltid intressant att veta hur andra tycker. Mina sliter för mycket på sina hovar utan skor tyvärr.

Kommentera