Skip to content

Hemma från Varberg

Nu är jag och Anna hemma ifrån en härlig helg i Varberg hos Hanna! Vi kom dit i fredags eftermiddag, och då blev det handling och matlagning där vi förberedde inför gårdagens födelsedagsfest. När vi var klara med det drog vi ut och spelade tennis, vilket var superroligt. Jag spelade tennis när jag var yngre, men Anna har aldrig spelat förutom någon enstaka gång. Det gick bättre än vi trodde och jag känner att mina tennisskills till vill del sitter kvar i ryggmärgen 😉 Nu är vi sugna på att köpa egna rackets och börja spela här hemma (när vi nu ska ha tid med det, haha). Bollsporter är så kul!

Efter en kvälls fredagsmys så gick vi upp i hyfsat tid för att ta oss till stranden på lördagen. Vi åkte till Getterön och det var så härligt i vattnet. Lagom varmt ute dessutom 🙂 Det blev några timmars sol och bad innan vi drog hem då Hanna ville städa och fixa inför kvällen. Jag och Anna drog då och spelade tennis igen. Den här gången i värmen, men det var härligt ändå. På kvällen blev det födelsedagsfest för Hanna följt av utgång på Societen, vilket var riktigt kul!

Nu är vi hemma igen och jag fick precis reda på att pappa har ridit alla hästar medans vi varit borta. Så duktigt! Han har ridit ut själv på de flesta, och tydligen så hade det gått allra bäst med Focus. Ett stort bevis på att han verkligen har coolat ner sig i skallen det senaste 🙂 Alla hade varit fina i alla fall sa han, och nu är de redo för nästa vecka där två av dem (Bella & Boppen) ska tävlas! Jag är riktigt trött nu och ska bara äta chips & dip och ta det lugnt i soffan resten av kvällen. Imorgon kör vi igång med rutinerna igen, dvs: ridning, träning och jobb 🙂

Anna i Varbergs härliga vatten! Hennes bikinin är ifrån Nelly.
Min bikiniunderdel är också ifrån Nelly. Annas mönstrade bikini som hon lade upp i Kroatieninlägget är av samma modell, och vi älskar dem båda två 🙂 Så sköna och snygga!
Överdelen är flera år gammal, så jag tror inte den går att köpa någonstans idag.

Hoppas ni har haft en fin helg allihopa!

/ Emma

2 Kommentarer

  1. Anonym den 4 aug 2019 19:17 kl 19:17

    Vad heter modellen på bikiniunderdelen och vad har ni för storlek? 😊

    • Systrarna Elfstrand den 5 aug 2019 08:19 kl 08:19

      Jag minns inte vad den heter men den är från Nellys egna märke och vi har stl L i den 🙂Kommentera

Scroll To Top