God morgon allihopa! Igår tog vi lite bloggledigt då vi båda var så himla trötta. Jag var och fick massage i måndags och blev tydligen sjuk igen efter den… Detta blir då min tredje förkylning på knappt 1,5 månad. Blir galen! Får hoppas att det bara var lite skit som behövde rensas ut och att jag känner mig bra igen om några dagar.

Idag hade vi planerat att rida ut med Samuel nu på förmiddagen med Tage, Boppen och Focus. Dessvärre så ska vädret vara hemskt hela dagen med både regn och åska, så antagligen får vi skippa det. Vi vloggar idag i alla fall, och ikväll ska jag och Bella hoppträna för Sten, woho. Ser fram emot att komma igång och göra det igen, och vi behöver en träning inför nästa veckas tävling 🙂

Nu ska jag bege mig ut till stallet och hoppas på att strömmen inte går innan vi får upp det här inlägget 😉

/ Emma

1 Kommentar

  1. Nova den 2 sep 2019 22:07 kl 22:07

    Hej,jag undrar om jag kan komma och rida era hästar nån dag för det skulle va en dröm för mig

    1

Kommentera