Hej allihopa 🙂 Idag satt jag upp i sadeln igen för första gången sedan i torsdags. Jag blev ju rejält mörbultad efter onsdagens avramling, men nu har kroppen återhämtat sig igen så jag kan rida utan att plågas, haha.

Det blev uteritt med alla hästar idag. En normal joggingrunda, vilket kändes skönt att starta veckan med då alla har vilat över helgen. Bella och Focus var först ut, och båda två var superduktiga. De kändes fräscha och fina efter torsdagens equiterapeutbehandling och var samtidigt coola i skallarna. När vi red Tage och Boppen hade det börjat blåsa ordentligt, men de var också coola i skallarna trots en rejäl blåst. Tage har inte gått på ett tag eftersom han haft en tappsko, och dessutom lyckats trampa in tåkappan i skon. Nu är han nyskodd och tyckte det var superkul att få komma ut i skogen igen! Båda gammelgrabbarna var fräscha och härliga, så det var skönt att börja veckan med 4 fina hästar.

Efter lunch har vi tränat, jobbat vid datorn och byggt upp en bana med titthinder. Vi ska nämligen ha öppen bana hela veckan ut, så vill ni komma hit och träna på titthinder, hör av er till mig på messenger 🙂 Nu kommer snart mamma och pappa hit för att spela in en video, som jag tror kommer bli väldigt rolig! Efter det ska jag redigera videon, för det hinner jag inte göra innan onsdag då den ska upp, så det blir en lång arbetsdag för mig. Den här veckan kommer bli intensiv för oss då vi har mycket jobb, och dessutom ska vi in med Bella till Husaby på onsdag, och då får vi räkna med att en hel arbetsdag försvinner där. Som tur är kommer vi att kunna ta med en dator och jobba lite på plats i alla fall 🙂

Jag kan btw förvarna om att vi snart kommer ha kampanj på täcken på vår webbshop, så ifall ni har tänkt klicka hem något rekommenderar jag er att vänta med det tills vi har fått upp kampanjen 🙂 Den kommer gälla september månad ut för er som vill shoppa efter lönen!

/ Emma

2 Kommentarer

  1. Emilia den 17 sep 2019 08:43 kl 08:43

    Jag måste ha missat, vilken pålle ramlade du av?

    • Systrarna Elfstrand den 17 sep 2019 12:38 kl 12:38

      Bella, pga klantig ryttare, haha 🙂Kommentera