Glad alla hjärtans dag på er fina läsare! Är det något ni firar? Jag och Samuel brukar göra lite som vi känner för. I år firar vi lite mer eftersom det ändå är på en fredag. Jag fick ett så fint blomsterbud i morse. Hade inte alls förväntat mig det, så fick en liten tår i ögat, haha. <3 Gulle! Sen blir det bada spabad och lite ostbricka framför Talang!

Hästarna har skött sig finfint idag! Paddocken är frusen eftersom det faktiskt är några minusgrader på nätterna nu, så tömkörningen byttes ut mot en tur i skogen för Tages del. Lika bra det! Han var duktig, inte alls så spänd som han varit tidigare. Skönt.

Efter lunch fick vi hjälp av pappa att rida ut på resterande, och även det gick fint! De blev lite spända när vi mötte två hästar så Bella trampade av sig en sko. Tror det var i den vevan i alla fall. Så nu saknar hon en framsko! Får försöka hitta skon, inte roligt om någon skadar sig på den. Annars var de duktiga hela gänget.

Tagis efter vår tur <3
Och Focus i skogen. Hans man är helt crazy alltså, haha… Har insett efter två år att det inte är någon idé att försöka tämja den. Om jag kör på gummisnoddar så gör han sönder dem ändå. Den får vara wild and crazy helt enkelt 😉

Nu ska jag jobba en liten stund till och sen susa hemåt. Ha en jättefin fredag, oavsett om ni firar denna dag eller inte. <3

/ Anna

Kommentera