Nu har jag precis kommit in till Emma efter att ha spenderat eftermiddagen i stallet. Idag fick vi ridhjälp av Sigrid och Gabbi, så alla hästarna fick komma ut på en gång. Himla smidigt när de gå tillsammans hela högen 😀

Vi red samma grusvägsrunda som vi red i måndags, och då krånglade Focus väldigt mycket. Säkert 10 gånger minst. Vände tvärt, sprang mot de andra hästarna och var nära på att gå ned i vattenfyllda diken gång på gång. Idag var det inga sådana konstigheter! Så skönt. Det enda var att han blev rädd för en brunn och hoppade ut på ett gärde, men det är sånt man får ta än så länge med honom 😉 Det blev lite dikeshoppning med andra ord, haha. Kanske en framtida fälttävlanshäst? I så fall INTE med mig på ryggen, mvh mesen som inte vill hoppa fasta hinder i alla fall på tävling.

Det blev en runda med mycket trav, och ett par galopper där jag kände mig tillräckligt safe. Focus är fortfarande enklare att “ratta” i trav än galopp än så länge, så när han blir lite tryggare kan vi galoppera desto mer. En sak i taget! Trav är också konditionsbyggande, så det är ju inte fy skam. De var pigga och glada allihopa, så det var himla roligt 🙂

Focus slängde med huvudet en gång(skräll, haha) så då fick han lite slem från sig själv lite snyggt under ögat 😉 Ingen aning varför bilderna blir så små när jag sparar ner dem från Facebook för övrigt!! Så störigt, för tidigare har det inte varit ett problem… Lite drygt att behöva maila sig själv varje gång man vill lägga upp en bild från mobilen.

Nu ska jag ta torsdagkväll! Tanken är att jag ska fixa i ordning lite hemma, baka sockerkaka till en efterrätt jag ska ha med mig på familjemiddag imorgon och duscha och tvätta håret. Ska bli himla skönt! Skulle egentligen tvättat håret efter träningen igår, men precis när jag klev innan för dörren så gick strömmen i hela vårt område. 1,5 timme tog det innan elen var tillbaka och jag orkade inte ställa mig och tvätta håret kl 22.00 så det fick bli enbart kroppen. Hatar att somna med blött hår, haha.

/ Anna

Kommentera