Idag har vi haft en riktigt härlig torsdag! Vi började dagen på gymmet som vanligt, sedan följt av jobb. Under eftermiddagen fick vi hjälp av Sigrid och Gabbi att rida ut på hästarna i det underbara vädret och det var så nice! Det är alltid lika tacksamt att kunna ta alla 4 hästarna i samma omgång när vi rider ut och därför är vi glada över att få hjälp av våra kompisar ibland 🙂 Vi tog oss en mellanlång joggingrunda vilket var perfekt idag eftersom alla hästarna gick hårt igår. Alla skötte sig kanon och kändes fina!

Dessutom har faktiskt hästarna fått gå lite nakna idag i solen. Det uppskattades, och jag kan säga att vissa av dem var riktigt grisiga och härliga när de skulle göras iordning efter ridpasset 😉

Imorgon hjälper pappa oss att rida ut och sen kommer vi nog att tömlongera Tagis. Perfekt med lite hjälp då också eftersom vi båda har planer för kvällen!

Bella & Boppen myser i hagen ♥
Sötnosen efter dagens pass ♥ Bild tagen ungefär 1 sekund innan hon gäspar som ni kanske ser 😉

Nu ska jag ner och ge Siri mat (hon gnäller på mig nu), följt av att laga mat till mig själv. Ska göra min favoritpastarätt för tillfället… MUMS! Sen blir det chill i soffan hela kvällen. Borde plocka och greja lite här hemma för det ser förjävligt ut, men tvivlar på att jag kommer orka med det.

/ Emma

Kommentera