Idag har jag och Emma haft en väldigt härlig dag! Vi spanar alltid in väderprognosen och försöker att anpassa ridningen efter när vädret är som bäst. Självklart är det bra att rida i alla väder, men kan vi välja så väljer vi gärna det som är bekvämt för oss, hehe. Idag stod det att det skulle regna på eftermiddagen/kvällen, så då red vi det första vi gjorde i morse, efter lite mailcheck och mockning.

Först ut var Bella och Focus, och vi red vår “standardrunda”. Vi har inte kunnat rida den på ett tag då det blåst ner så mycket träd där, men nu så! De skötte sig finfint. Vi båda red på bettlöst och de blir lite starka på det, men de var extra pigga idag också. Bella var nästan lite bockig till och med, haha. Så härligt att kunna rida på lite igen och inte vara orolig för att de ska halka.

Efter det red vi ut på Tage och Boppen också. De var superduktiga! Vi red en annan sväng med dem, mest för vår skull. De var också pigga och glada. Inga fjomperier för Tages del. Igår blev han väldigt rädd för en liten plastbit så det var knappt så jag fick honom förbi den, haha. Den slapp han dock idag för vi red en annan runda mot igår 😉

Bild från en annan uteritt.

Fick sån jäkla huvudvärk nu på eftermiddagen, så jag ska åka hem och vila är tanken. Fick en Ipren av Emma så hoppas det ska lägga sig snart. Hoppas ni fått en fin start på veckan!

/ Anna

2 Kommentarer

  1. Jenni den 9 mar 2020 19:39 kl 19:39

    Era ridvägar ser otroligt härliga ut😍

    • Systrarna Elfstrand den 9 mar 2020 19:43 kl 19:43

      Det är de också 😀Kommentera