God kväll på er! Idag har det totalt spöregnat från morgon till efter lunch, och sen slutade det tack och lov. Vi skulle egentligen skuttat några av hästarna men fick skjuta på det.

Tack och lov så var paddocken stabil trots all nederbörd det senaste! Vi bestämde oss för att rida dressyr på hela gänget. Bella och Focus var först ut och Emma och Bella red igenom programmet inför tävlingen. Det gick toppenbra! Självklart är hon inte tillräckligt stark för att göra saker “perfekt” men jag är så impad över hur bra hon och Emma gör det. Tror det är supernyttigt att ha ett specifikt mål för de båda. Mycket mer motiverande! Focus var så fin!! Det var en glad överraskning då han var superkrånglig igår och då förväntade jag mig samma visa idag, Haha. Men icke! Vi tränade på lite galoppombyten men just den biten gick kanske inte toppenbra… Nåja, vi lär oss tillsammans!

Tage var spänd idag, men ändå fin. Ihop i kroppen och spänstig. Vi tränade förvänd galopp och galopp-trav-övergångar. Emma red Boppis men han var också väldigt spänd idag. Han var dock fin utöver det, men som sagt väldigt spänd.

Emma och Boppis idag! Solen bröt till och med igenom på eftermiddagen sen.

Nu ska jag strax plocka upp tvätt(kanske tråkigaste sysslan haha) och sen ska jag laga lite mat. Hoppas ni har en fin kväll!

/ Anna

Kommentera