God torsdagseftermiddag! Idag har Bella och Focus blivit skodda, jag och Emma har gymmat och sen har vi jobbat. Efter lunch begav vi oss ut till stallet för ridning av alla fyra.

Först ut var Bella och Boppen som bara blev skrittade på asfalten. Boppen har rört sig fint det senaste så ville se hur han kändes uppifrån. Han var dock knepig. Inte halt eller liknande, men ibland så “stampade han till” med bakbenen lite extra när han skrittade. Inte samtidigt alltså, utan ett i taget och det fanns inget mönster i hur han gjorde det. Mycket märkligt. Kanske får bli en tur till Husaby med honom… Blir inte klok på vad som stör honom! Bella var pigg och glad och skrittade glatt på framåt, verkade inte minsta trött efter gårdagens träning. Den gick för övrigt superbra! Emma och Bella var så duktiga. Vi vloggade igår, så video kommer på lördag.

Näst på tur var då Tage och Focus, och jäklar i min lilla låda vad duktig Focus är!! Jag och Emma lade fram fyra travbommar på ena långsidan och tre galoppbommar på andra långsidan, och alltså wow. Inga konstigheter med bommarna utan han gjorde rätt hela tiden, inget hoppande eller så. Red dessutom i trav – travbommarna – galoppfattning – galoppbommarna – avbrott till trav – travbommarna och så vidare utan att det knöt ihop sig i huvudet på honom. Han blev lite ivrig över bommarna ett par gånger så då stannade jag honom så fort vi kommit över bommarna och backade något steg och då gjorde han det toppen nästa gång. Så himla stolt över honom! <3 Tage var fin, men lite seg till en början. Emma var lite trött och seg i kroppen så det gjorde inte saken bättre 😉 Men de skötte sig allt bra ändå 😀

Bella i somras. Tröttis <3

För övrigt finns två filmsnuttar på vår insta story på @systrarnaelfstrand på Focus, så spana in den!

/ Anna

Kommentera