Hej allihopa! Här kommer vloggen från i torsdags när vi var på Gekås 🙂 I den här videon får ni hänga med enbart på hästavdelningen, och sen kommer det upp en video nästa vecka ifrån hela varuhuset på vår andra Youtubekanal. I den här videon får ni bland annat se när vi testar kläder, stövlar, visar lite vad som finns, och se om vi lyckas hitta det som står på vår inköpeslista 😉

/ Emma

5 Kommentarer

 1. Caroline den 11 jan 2020 13:21 kl 13:21

  Känns nästan så ni ville få att det var dåligt på hästavdelningen. Kändes inte lika wow som era andra vloggar från hästavdelningen på Ullared.

  • Systrarna Elfstrand den 11 jan 2020 13:50 kl 13:50

   Så är det absolut inte, utan vi är bara ärliga med vad vi tycker. De ändrar ju sitt utbud hela tiden och tidigare har vi tyckt att det varit betydligt bättre än vad det var denna gång. Hoppas utbudet passar oss bättre nästa besök!

   3


  • Alex den 11 jan 2020 22:08 kl 22:08

   Jag tyckte det kändes mer så som jag tycker det känns när man är där. Kändes ärligt, för ibland är utbudet inte på topp alls där

   4


 2. Emma den 12 jan 2020 13:38 kl 13:38

  Jag tycker att det är “så det är” med Gekås – missförstå mig rätt, jag älskar att fara till Ullared och shoppa – men ibland har utbudet absolut sina dalar. Sist jag var där (november) så var det t.ex så mrn då var det mycket utplockat och slutsålt (julhandeln).

  Nu köper jag inte hästsaker men det kan vara likadant på de andra avdelningarna också. Självklart kan man då ibland bli lite besviken, men man vet ju att antagligen har det repat sig till nästa gång man kommer.

  Sen vet jag inte om det är vanligare att utbudet är sämre nu i januari/början av året men det är väl inte omöjligt efter julrushen. Så jag tyckte precis som föregående (Alex) att det var ärligt och inte som ni försökte skriva ner det på något vis.

  • Systrarna Elfstrand den 13 jan 2020 16:35 kl 16:35

   Ja, så är det verkligen! Märktes att det var lite glest på sina ställen när vi var där nu, troligtvis för att alla julsaker var borta 🙂Kommentera