God morgon allihopa! Nu är antagligen jag och Anna på gymmet och kör ett härligt pass 🙂

Igår hade vi planerat att rida ut tillsammans med en kompis och pappa, men vädret var så konstigt med sol ibland och spöregn ibland, så jag och Anna jobbade 3/4 hästar från marken istället (ifall vi skulle vara tvungna att fly in, haha). Jag tömlongerade Focus och Bella, Anna longerade Tage och sen red hon Boppen.

Alla var väldigt duktiga. Focus jobbade jag i den “jobbiga” delen av paddocken, men han skötte sig fint ändå. Givetsvis mer spänd än om han hade gått i den bekväma delen, men han måste vänja sig. Bella var också riktigt fin när jag fick fram henne. Hon vill gärna gå och såsa främst i galoppen vid longering/tömkörning, men mot slutet gick hon så bra och jobbade på sjukt bra med alla muskler. Riktigt nyttigt att jobba henne från marken, för det var ett tag sedan nu. Hon var till och med svettig efteråt, trots ett rätt kort pass.

Anna red Boppen samtidigt och han såg superfin ut. Det blev mest jogging idag och så ska jag rida ett tuffare dressyrpass på honom imorgon. Då ska vi spela in en video med Focus på förmiddagen, och sen kommer vår kompis Jenny och hjälper oss att rida på eftermiddagen innan vi ska hänga tillsammans på kvällen 🙂

Det gick för övrigt bra hos naprapaten! Jag hade en låsning i bröstryggen, så det var inte konstigt att jag har haft ont där de senaste dagarna. Annars var jag inte så skev, bara 7mm, vilket är lite med tanke på att jag var 2 cm skev från början. Min kropp verkar vilja gå tillbaks till 7mm, men jag tror att detta kommer kunna minskas med tiden när jag har behandlats under en längre tid.

/ Emma

Kommentera