Hej allihopa! Anna tar det ju lugnt nu som ni vet och igår mådde hon bra men idag har hon lite ondare i munnen. Jag sköter jobbet och hästarna nu vill säga. Igår red jag Bella en sväng i paddocken på bettlöst och hon kändes kanon. Så mjuk, fin och positiv. Riktigt roligt att börja få igång henne nu igen. Jag ska strax ut till stallet och rida en sväng på henne igen. Tror jag rider ut en tur idag 🙂 Jag har börjat lägga in lite trav på henne nu och det känns bra. Hon tycker ju det är väldigt tråkigt att bara skritta, så hon travar på med en väldans fart när hon äntligen får springa lite 😉

Eftersom det var sjukt varmt igår så blev det sol och bad för oss på eftermiddagen och så red jag och pappa Tage & Boppen på kvällen istället. Det blev en joggingtur i skogen och det var riktigt behagligt att rida då. Hästarna skötte sig bra men var lite spända båda två. Boppen blev skrämd av ett par fåglar i början av turen och om något sådant “traumatiskt” har hänt så blir det oftast svårt för honom att släppa det och slappna av resten av turen. Precis samma är det för mig när det kommer till getingar, haha… Har jag sett en geting så är jag på helspänn en låång stund efteråt 😉

Idag är vår hovslagare Isabel här och skor alla hästarna. Ikväll ska Boppen hopptränas och det ska bli roligt. Anna fick sälja sin plats eftersom hon inte får rida, och Focus har en vilovecka som ni redan vet. Tage får antagligen vila idag för jag har endel datorjobb jag behöver göra, men han är en häst som vilar sig i form så det är skönt att kunna låta honom vila med gott samvete 🙂 Jag vloggar för övrigt idag och den vloggen kommer upp på lördag och då kommer ni få hänga med mig och se vad jag gör under en hel dag! Nu ska jag fixa med dagens Youtubeuppladdning och sen beger jag mig ut till stallet.

Våra godingar ♥

/ Emma

Kommentera