God morgon allihopa! Idag under morgonen har jag och Anna tänkt ha en liten härlig photoshoot i stallet med hästarna, så vi ska sminka oss på en vardag för en gångs skull, haha. Efter fotograferingen blir det en uteritt och sen blir det gym + jobb inne på eftermiddagen innan vi tar helg 🙂

Igår fick vi gjort endel välbehövliga grejer. Jag redigerade lördagens video, och den vloggen blev så himla bra så jag hoppas att ni kommer gilla den! Anna jobbar på för fullt med att lägga in nya grejer i webbshopen, jag städade mitt katastrofalt stökiga hus, och så tog vi äntligen tag i att lägga upp grejer på vårt bloppiskonto på Instagram (elfstrandsbloppis). De flesta grejer som vi lade upp såldes på bara ett par minuter. Helt galet! Fler grejer ska vi se till att få upp snarast, kanske redan under dagen. Har bland annat lite schabrak som vi ska sälja av 🙂

Vi fick hjälp av pappa och Sigrid att rida ut med hästarna och alla skötte sig fint. Anna var supernöjd med Focus, och gamlingarna var snälla som vanligt. Inte så fjantiga som de var i onsdags heller 😉 Bella var lite väl springig och “rak” i kroppen, så jag fick säga till henne några gånger att hon inte bara kan dundra på framåt. Antagligen har hon lite träningsvärk från igår, men annars kändes hon också fin 🙂

Sen fick jag även hemma denna fantastiska palett som jag beställde från Colourpop förra veckan. Alltså… jag är KÄR ♥ Ska bli så kul att sminka sig med dessa underbara färger!

/ Emma

2 Kommentarer

  1. Emilia den 30 aug 2019 13:03 kl 13:03

    Oj, beställde förra veckan och redan framme? Mitt paket tog en månad pga tullen! 🙁 Lyllo. Underbar palett, sugen på att lägga en till beställning.

    • Systrarna Elfstrand den 30 aug 2019 14:15 kl 14:15

      Jag har faktiskt haft tur för det mesta med snabb tull och leverans 🙂 Älskar Colourpop så mycket! Billigt men sjukt bra 😀Kommentera