Skip to content

Gårdagens djur och jordgubbens

Hellu på er! Jag tänkte ta och uppdatera er om gårdagens ridning, eftersom vi inte pratade om det med er igår.

Jag, Emma och pappa hjälptes åt att rida ut på Boppen, Bella och Tage. Vi valde att rida på morgonen, även om jag egentligen tänkt annat först, men vi blev totalt uppätna av insekter när vi red med Matilda i onsdags så det var inget alternativ. Vi red iväg vid klockan 06 på morgonen ungefär och det var underbart! Pigga och glada hästar som ändå var lugna i skallen. Så skönt!

Efter det så red jag Focus i paddocken samtidigt som vi spelade in en efterfrågad video till kanalen. Jag visade ett “vanligt ridpass” på honom, det vill säga ett dressyrpass. Han var väldigt burdus när jag tränade honom mentalt först och vägrade bland annat att stå still när jag bad honom, haha. Han sätter mitt tålamod på prov ofta kan man säga 😉 Efter en stunds mental träning så gäspade han loss och då satt jag upp. Han var så fin! Inte helt avspänd, men ändå mjuk och lyssnade fint på mig. Som sagt så kommer video på passet upp så jag behöver kanske inte förklara det i detalj, men jag var väldigt nöjd efteråt!

Linda Bengtzing och Emma år 2006.

I helgen så är det jordgubbens dag och det är årets helg här i Vara. Det är tivoli, marknad, uppträdanden i parken och fest. Ser vi mycket fram emot, och med tanke på det så får hästarna en välförtjänt vila i helgen så vi kan umgås med kompisar och ha det gött. Vi checkar ut från nätet också, men vi har tidsinställt inlägg som ni kan läsa under helgen! 🙂

/ Anna

1 Kommentar

  1. Lilly den 29 jun 2019 09:36 kl 09:36

    Hejsan! Jag älskar verkligen eran youtubekanal, blogg o insta! Sluta aldrig med det ni gör för då kommer jag typ inte ha någon att titta på på youtube eller insta❤️

Kommentera

Scroll To Top