God kväll! Nu har jag och Emma precis spelat in voice over till lördagens hoppträningsvlogg. Det tog sin lilla tid, för vår mikrofon ville inte samarbeta. Så störigt när tekniken strular! Nåja, vi fick till det till sist i alla fall.

Idag kom Anna(vår mentaltränare) och spelade in podd med oss! Det avsnittet kommer upp på tisdag 😀 Ska klippa ihop det imorgon förhoppningsvis, annars får jag göra klart det på måndag. Det kändes bra i alla fall, och jag hoppas det ska bli ett uppskattat avsnitt om mental träning för häst. När vi var klara med poddandet så tränade jag ett pass med Tage för Anna. Han var så duktig!! Han har börjat blomma ut nu. Från en superintrovert kille som inte visat några känslor till att börja ta för sig, visa att han vill leka mer och nästan vara lite ivrig. Så roligt att se.

När jag var klar käkade jag lunch, och sen red jag ut på Focus. Vi rider sällan ut själva, men det är helt klart bra träning. Han skötte sig, även om det fanns läskigheter på turen idag. Bland annat en grävmaskin som grävde ur diken så vi fick gå på en åker för att runda den. Lite spooky var han, men det tycker jag är helt okej. Han gör inga större grejer så det är skönt. På vägen hem när jag skrittade längs asfalten kom en bil med båt på släp och blåste förbi i 70-80 km/h. Det gjorde mig måttligt irriterad… Focus brydde sig föga om båten, men han hade ju lika gärna kunnat bli skrämd för något i diket och hoppat framför bilen liksom. Kan folk lära sig att köra bil någon jäkla gång?!

På eftermiddagen kom Sigrid och hjälpte oss att rida ut på resten av gänget. Tage fick gå först, och det gick fint. Han blev hemskt rädd för en soptunna som vält, och det var ingen annan som vågade gå först, så då fick jag hoppa av och leda förbi honom. Haha, fjantarna <3 Efter det kunde jag sitta upp och så red vi resten av rundan. De skötte sig bra hela högen 😀 Imorgon får de vila från ridning, men då ska Bella och Focus bli mentaltränade och så ska vi spela in en efterlängtad video. Vad det är får ni se på onsdag!

Nu ska jag åka hem, duscha och käka.

/ Anna

Kommentera