God eftermiddag! Idag började jag och Emma med gym, följt av frisörbesök. Både jag och Emma fräschade upp våra färger! Jag håller på att bli lite ljusare, men det tar lite tid eftersom jag inte vill bli superljus. Vill gå mer åt mitt naturliga håll, och då tar det som sagt lite tid. Färgade utväxt och lade en “clear” på de ställena som behövdes. Emma slingade lite blonda slingor i håret. Känns fräscht inför jul och nyår!

Efter det åkte vi hem, jobbade av det nödvändigaste och käkade lunch. Efter det gick vi ut till stallet. Väderprognosen visade massor av regn efter klockan 13, så vi snabbade oss iväg med första gänget. Vi prioriterade Focus och Bella, eftersom de ska gå hoppträning imorgon. De skötte sig bra! Idag var plastbiten knappt läskig allt enligt Focus, så nog gjorde gårdagens lilla jobb nytta idag. Pigga och glada var de.

Tur nog så hade det inte börjat ösregna när vi kom tillbaka med Bella och Focus så vi gav oss ut på en tur med gamlingarna också. Tage var inte alls så spänd som han varit det senaste när han gått först. Så himla skönt! Tror det börjat släppa lite. Åtminstone tillfälligt 🙂

Gamlingarna efter sin ridtur <3
Bella var trött innan sitt ridpass <3

Imorgon är det som sagt dags för hoppträning, woho! Årets sista. Vi hörs igen “live” på torsdag med hur träningen gått. Imorgon väntas lite tidsinställda till er istället.

/ Anna

Kommentera