God eftermiddag på er allihopa! Jag har precis satt mig och ska jobba en stund innan jag kan avsluta dagen i god tid idag och ta helg. Jag ska inleda min helg med att städa huset, haha. Ser ändå fram emot att lyssna på podd och få huset rent.

Idag är det ju fredagen den 13:e, men än så länge har vi inte haft någon otur idag. Lucia är det ju också, men vi ska varken delta i något luciatåg eller kika på något. Av den anledningen var Anna tvungen att lussa till det lite med Tage på dagens ridpass, och såhär såg de ut när de skuttade:

Även Bella och Focus fick hoppa lite studs idag och alla skötte sig utmärkt! Bella var dock ganska trött idag från gårdagens dressyrpass, så hon hade svårt för att hålla ihop galoppen/kroppen, men kändes fin utöver detta. Focus fick en guldstjärna idag för han var så lugn och fin hela tiden. Tidigare när vi har hoppat studs/kombinationer så har han velat rusa igenom dem, men nu väntar han så fint hela tiden. Helt sjukt hur mycket han har utvecklats i hoppningen det senaste!

Jag måste för övrigt passa på att tipsa om att vi ordnar en tävling på vår Instagram nu (systrarnaelfstrand) som avslutas på söndag, så passa på att delta i den innan det är för sent 🙂

/ Emma

2 Kommentarer

  1. Elaine & Grizzly den 13 dec 2019 15:17 kl 15:17

    Tack för tips med liten ministuds-övning! Jag ska börja småskutta igen med min häst nu till veckan, så jag tror jag plankar av den här övningen rakt av. 😉

    Glad Lucia på er!

    • Systrarna Elfstrand den 13 dec 2019 15:42 kl 15:42

      Det tycker jag du gör rätt i 😀Kommentera