God eftermiddag! Idag har jag och Emma faktiskt inte ridit. Normalt vis brukar vi rida alla vardagar(med få undantag förstås) men idag kände vi att det passade bra för hästarna med en vilodag. Alla fyra har gått så himla bra måndag-torsdag, så det var välförtjänt. Focus och Bella har fått träna sina hjärnor lite och så har Tage, Focus och Bella fått beta lite utanför hagen. Det växer massor där nu, och maskrosor, så det var gott för dem. Boppen skulle vi också beta men han ville inte bli infångad. Då får han skylla sig själv, hihi ♥

Utöver det har vi redigerat video, klippt podd, gymmat, jobbat av mail och fotat lite produktbilder. Nu sitter jag och redigerar dem. Passade på att ta med kameran ut i hagen för att fota våra hästar lite. Även om jag vet att maskrosor är ett sorts ogräs så tycker jag att det är himla fint! I synnerhet på bild.

Våra fyra fina hästar ♥ I åldersordning! Boppen 23 år, Tage 20 år, Focus 10 år och Bella 7 år.

Nu ska jag fortsätta att jobba lite med bilder innan jag åker hem en sväng. Ikväll ska det som sagt byggas bana inför helgens öppna bana på Vara Hästsportklubb. Sen blir det middag och mys i soffan med Samuel!

/ Anna

Kommentera