Hej på er!! Det var längesen vi talades vid nu. Inte så konstigt kanske, med tanke på min utlandsresa. Vi har haft det så himla bra! Jag ska såklart ta och berätta mer om den, men tänker att jag gör det när jag hunnit lägga in bilderna på datorn. Eventuellt på måndag. Håll till godo!

Idag satt jag i sadeln för första gången på lääänge. Tror det var förra onsdagen jag red sist, om jag inte missminner mig. Focus fick äran att vara den första efter min “ridvila”. Han var superfin, och så duktig! Vi gjorde extremt basic grejer, och travade över två travbommar samt travade och galopperade över en enskild bom. Det var väl egentligen “huvudövningarna”. Han var fin och avslappnad! Inte så avslappnad i sidorna, men i gången. Väldigt härliga och luftiga gångarter. Så himla härligt. Jag kommer avboka tiden på Husaby faktiskt, eftersom han känns helt och hållet fräsch nu. Han måste ha vrickat sig eller något. Så skönt!!

Emma och pappa red samtidigt, och Emma red Boppen och pappa Tage. Bella har vilat. Boppen var spänd idag, men jag tyckte ändå att han såg fin ut. Tage var pigg och glad, och hade nog allra helst velat hoppa med pappa 😉 Dock blev det inte så. Hade Tage fått välja hade han hoppat småhinder på typ 60 cm varje dag, haha. Det är hans favvogrej!

Focus när vi hämtade honom den 22 december 2017 <3

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen blir det en sen middag med Samuel. Grillat står på menyn! Ska bli så sjukt gott med lite “hemmamat” igen.

/ Anna

Kommentera