Skip to content

Focus ♥

Här kommer några färska bilder på min sötnöt! Han är, på riktigt, en av de snyggaste hästarna jag sett. Dock är han inte sådär superfotogenisk, så man får locka honom lite med godis så öronen åker fram 😉 Haha.

Något sommarrund om magen, men ingen är gladare över det än jag. Som jag kämpade förra året med att få honom att lägga på sig. Väldigt synd att jag inte har några bilder från när han var som tunnast, både fettmässigt och muskelmässigt, för det hade vart roligt att jämföra med men jag skämdes för mycket för att ta bilder.
I hagen ♥
Här vet jag inte vad han gör, haha. Knashästen.
Min lilla kille! Hoppas vi ska hitta ut ur labyrinten till slut. Ibland hittar vi rätt vägar, och ibland går vi fel. Men någon dag så ♥

/ Anna

4 Kommentarer

 1. Erika den 8 jul 2019 20:35 kl 20:35

  Han är riktigt snygg 😍😀

 2. Emilia den 8 jul 2019 21:52 kl 21:52

  Finaste grabben, det finns en väg ut i labyrinten det gäller bara att följa vägarna steg för steg! Att lära sig av fel vägar för att efter det kunna hitta rätta vägen, men vägen finns där. Det enda som behöva för att hitta vägen är att ha tålamod och förståelse vilket du har. Vad glad man hade vart som ägare att överlåta en sådan speciell häst till en familj som er där det finns både ödmjukhet, förståelse, bestämdhet men framförallt kärlek och se honom som han är. Denna hästen är något utöver det vanliga och dessutom lite för snygg för sitt eget bästa. Släpp inte taget om han i första taget, han kommer blomma ut ock bli en dröm, det kan jag garantera! Kram Emilia som är lite för förtjust i Fokus Tokus❤️

 3. Lovisa den 8 jul 2019 23:03 kl 23:03

  Trodde nästan det var Bella först när jag skrollade förbi haha!

 4. Åsa den 9 jul 2019 17:33 kl 17:33

  Rund och go ❤

Kommentera

Scroll To Top