Idag har vi haft en fixardag medan hästarna har fått sig en lugn dag. Skönt för dem! Emma har bestämt att Bella ska få vila hela helgen, för hon har känts lite trött. Passar bra med en microvila nu eftersom vi har hoppträning på onsdag igen.

Hur som helst så har vi fixat lite med hagarna idag. Inga stora grejer, men allt som ska fixas tar tid, hehe. Dels har vi tömt höbingarna. Om vi pallar är det något vi gör efter varje eller varannan bal, men den senaste tiden har det ju varit väldigt blött så då har vi inte riktigt orkat. Känns onödigt att köra ut med traktor i leran i onödan också. Nu när det torkat upp så passade vi på att ta tag i det! Det var tungt kan jag säga, haha. Skönt att ha det gjort dock.

Pappa och jag har också byggt om höbingen i Tages och Focus hage. Tänkte att jag ska göra ett enskilt inlägg om våra höbingar, så får ni veta lite mer om dem!

Sötnosen idag ♥

Imorgon ska hästarna ridas ut och på söndag kommer Cillan hit med sin häst för att hoppa, så då ska våra hästar få hoppa också 😀 Tänkte slänga upp Cillan på Focus (och kanske Tage) också så får hon säga vad hon tycker nu när hon inte har hoppat honom sen i juni! Förhoppningsvis märker hon stor skillnad för han har utvecklats enormt sen dess.

/ Emma

2 Kommentarer

  1. Maja den 4 apr 2020 07:10 kl 07:10

    Vad hände med erat sammarbete med Chia de Gracia?

    • Systrarna Elfstrand den 4 apr 2020 08:12 kl 08:12

      Vi avslutade det när vi började jobba med Activ Mineral 🙂Kommentera