Haha, skrattar lite åt rubriken då Emma råkade säga lite fel när vi pratade om Focus idag 😉 Hon menade såklart egentligen två steg fram, ett tillbaka. Och lite så är det ju med honom, från dag till dag. Igår hade vi världens uteritt, och idag var det inte riktigt lika härligt.

Det började med att han var väldigt spänd när vi skrittade på asfalten, och sen tvärvände och gjorde nästan en 360, så det var bara för mig att hänga med. Sen backade han in i Bella tre gånger också. Vi mötte nämligen vår stallkompis Sara i skogen och snackade en liten stund, och sen lade Focus i backen direkt. Livrädd blev jag, eftersom Bella gärna sparkar om någon kommer för nära. Som tur är så gjorde hon inte det.
Efter dessa små “incidenter” så gick det bättre, och den sista halvan av rundan kändes bra. Då började han slappna av lite mer. Väldigt skönt att kunna avsluta bra ändå! Tack Bella för att du var glad idag, haha. Hon var riktigt fin idag, glad och framåt. Kul!

Tage och Boppen var jättefina. Tage var ju lite mer spänd igår, medan han idag var lugn och fin men samtidigt pigg och framåt. Boppen likaså.

Wellington(vår inackordering) och Focus låg och sov i hagen när vi kom tillbaka med gammelgrabbarna i morse. Hur söta?

Härlig torsdag ändå, trots lite krånglig Focus. Det som är så skönt är att jag dels vet varför han gör så(spänd för dagen) och dessutom så är han så himla mycket finare att rida nu än för bara några månader sedan. Trots att han idag hade en dålig(spänd) dag, så var han ändå mjuk i sidorna, kunde komma ner lite i formen och var mjuk fram till min hand. Så nog går det framåt, även på de sämre dagarna!

/ Anna

Kommentera