Idag blev jag och Focus ännu en sadel rikare, och ett gäng tusenlappar fattigare, haha. Eller ja, jag ska betala fakturan, så än är jag inte fattigare 😉 Vi hade ute Josefines sadlar, och jag tyckte vi hade ett väldigt bra besök från henne!

Det landade i en Pessoa Amo efter att ha testat ett gäng andra sadlar. Den var superskön! Jag kände att jag hamnade väldigt bra i den, skönt grepp trots att det inte är något kalvskinn i den och sen var den fin också. Jag provred i en brun 17″ men ska få hemskickat en svart 17,5″, så den borde komma nästa vecka. Lovar att klicka bilder på den då när den kommit!

Förutom sadeln jag köpte så testade vi också Equipe Expression(en sån som Emma har till Bella), en Equipe Linnéa, en Prestige Roma och en Harry Dabbs Italiano Jump. Pessoan passade mig bäst, och resten låg finfint på Focus allihopa. Har lyxen att ha en häst med enkelt sadelläge, haha. Det mesta ligger fint på honom!

Här på väg av med en sadel för att prova nästa. Trumpen Focus <3

Focus skötte sig bra, men var lite spänd och tyckte nog att det var lite konstigt med alla sadlar av och på samt uppsittningar. Han är alltid snäll, men jag kände på honom att han var lite tveksam till själva grejen. Han rörde sig trevligt med den sadeln och jag ser fram emot att rida in mig i den, hoppa lite i den och “bo in” mig i den när den kommer sen 😀

/ Anna

Kommentera