Hej allihopa! Hoppas ni har haft en bra dag 🙂 Idag upptäckte jag att wifi inte funkar hos mig, och tydligen är det samma problem i hela mitt område. Väldigt frustrerande eftersom vi behöver internet för att kunna arbeta. Därför har jag nu tagit med en dator och satt mig hos Anna för att jobba en stund. Hoppas innerligt att problemet är löst tills imorgon då vi måste tidsinställa lördagens video som finns på min stationära dator, och jag är osäker på om vi har något USB-minne.

Vi har i alla fall haft en bra dag i solen! Vi började med att fota en snabbis med Tage till ett samarbete som ska upp på lördag, och jag passade på att fota lite porträttbilder med honom samtidigt. För en gångs skull var han riktigt medgörlig vid fotograferingen. Öronen spetsade framåt nästan hela tiden, vilket definitivt hör till ovanligheterna för Tage 😉 Bilderna blev dessutom riktigt bra så vi är nöjda! Vi vill alltid göra bra jobb när företag betalar för att deras produkter/tjänster ska synas hos oss, och därför är det roligt att alla som har arbetat med oss har varit så nöjda 🙂

En bild från dagen på mig och lilla rödtotten!

Efter detta blev det gym för min del och ridning av Wellington för Annas del. Dressyr blev det idag, men från och med imorgon verkar det som om Sara kommer kunna rida igen. Hoppas att hon hinner krya på sig lite mer till söndagens tävling. Så segt att vara sjuk när det vankas tävling…

Efter lunch red vi de andra 4 hästarna. Först ut var Bella och Boppen som fick sig en skrittur i skogen. Mysigt var det, men jäklar vad segt det är att bara skritta, haha. Bella ska skrittas fram till nästa torsdag, och jag kommer nog varva uppsutten och avsutten skritt med henne. Bra extra träning för mig att gå med henne, samtidigt som jag vill kunna jobba henne med kontakt också under vissa pass.

Öronen spetsade framåt hela tiden under uteritterna 🙂

Sist ut var Tage och Focus som fick sig ett dressyrpass i hagen idag eftersom vi har öppen bana i paddocken nu. Perfekt med lite underlagsvariation för grabbarna 🙂 Båda två var superfina! Anna började rida Focus och jag Tage. Efter en stund bytte vi häst, för Anna insisterade på att jag skulle rida Focus idag då han var så lugn och fin, dvs han hade inte krånglat, kastat sig osv en enda gång. Självklart ville jag hoppa upp och känna på honom då, för han såg superfin ut med Anna 🙂 Det gick riktigt bra! När han är så lugn i skallen så blir han också mindre framme för skänkeln, så det var det enda negativa med honom idag, annars var han sjukt fin! Himla kul att känna på honom, och även kul att prova att rida i dressyrsadel igen. Det kändes inte så konstigt och obekvämt mot vad jag trodde att det skulle göra. Min röv är inte gjord för dressyrsadlar, men jag får säga att Annas Equipe är den sadeln som satt mig i bäst position utan att jag känt mig obekväm! Spana in min story på Instagram om ni vill se ett litet klipp 🙂

Den här tjejen vilade upp sig inför dagens pass tidigare…

Nu ska jag jobba en stund till här hos Anna innan jag beger mig hem igen för att laga mat. Vet inte hur jag ska överleva kvällen hemma utan wifi, eftersom min chromecast inte funkar då, haha. Kanske får kolla på gammel-TV för en gångs skull istället 😉

/ Emma

Kommentera