Idag har vi haft en härlig tisdag 🙂 Efter dagens morgon-gym så åkte vi till vår frisör. Jag klippte mig + gjorde folieslingor och Anna färgade sin utväxt. Skönt att ha det gjort 🙂

Efter lunch så spelade vi in en video och jobbade inne. Jag fick bland annat gjort endel bokföringsarbete som jag har skjutit på ett bra tag, så det var skönt. När pappa slutat jobbet kom han och hjälpte oss att rida ut på grabbarna. Jag red Tage idag och han var otroligt pigg och glad. Superfräsch dessutom, så vi kan konstatera att hans “aj aj fot” förra veckan bara berodde på ett stentramp som han blev lite känslig mot. Boppen var också riktigt pigg och härlig enligt pappa, och Focus skötte sig betydligt bättre än i lördags. Inget krångel, utan han skuttade bara lite åt sidan ibland när han blev rädd. En härlig tur i det fina vädret med andra ord, och imorgon blir det hoppträning för Focus och Boppen, woho!

Bella är för övrigt så mycket bättre nu. Hon blir bättre och bättre för varje dag känns det som. Hennes svullnad på magen har blivit betydligt mindre men den har förflyttat sig lite mer framåt på magen och är lite ojämn. Tror den håller på att läka bort nu och det ska bli spännande att se hur den ser ut imorgon. Såren på benen ser kanonbra ut och hon är inte alls svullen längre förutom precis vid de värsta såren. Så himla skönt! Rent sårmässigt tror jag absolut att jag skulle kunna hoppa upp och rida lite lätt nu, men jag får vänta tills svullnaden på magen har lagt sig helt 🙂 Antagligen var detta en blödning enligt veterinären, så vi får ge det lite tid helt enkelt.

Snygg-Focus på gårdagens pass ♥

/ Emma

1 Kommentar

  1. Nellie den 20 maj 2020 11:53 kl 11:53

    Hej!
    Tack för en jättebra blogg! Jag går i tankarna på att äntligen köpa min egna hästgård! Kan inte ni ge lite tips på vad man ska tänka på, hur det är att ha en egen gård m.m. Tack 🙂

Kommentera